De Veerse Meer Race zaterdag 30 augustus 2008.
Het had ons lustrum weekend moeten worden maar door allerlei vakantie's kon niet iedereen erbij zijn. Toch zijn we met het team een weekendje uit geweest en ja dat was in Veere, dan ook gelijk maar een roeiwedstrijdje doen.

Hylpen, de Kaagrace en de Veerse Meer race waren allemaal grote drama's voor de Kaagtijgers want stuk voor stuk hebben we ze verloren. De grootste nachtmerrie was natuurlijk de Kaagrace want daar, op eigen water, moet je schitteren en stralen voor familie en vrienden maar helaas werden wij op z'n zachtst uitgedrukt zoekgeroeid door de Meiden van Staal. Dat deed natuurlijk heel veel pijn maar we moesten ons herpakken voor de volgende wedstrijd in Veere.

de villaDaar hadden we een schitterende villa met sauna gehuurd waar we vrijdag al bleven slapenzodat we zaterdag fit en uitgerust aan de wedstrijd zouden kunnen beginnen....Zaterdag kwam Nel, onze vaste Kaagse invalbluftijger, en Bert van de Velden, onze vaste invalstuurman, met de Voorbijganger naar Veere. Het was supermooi weer en we waren er klaar voor maar... ook deze wedstrijd liep helaas voor ons niet goed af. De teleurstelling bij de Tijgers was weer groot, maar we lieten dit niet ons weekend verpesten. Er werd 's avonds gezellig met elkaar gegeten en natuurlijk hoorden daar wat flesjes troostwijn bij....

wijntjesIn de avond werd er stevig gedanst in de feesttent en ook op zondag werd er volop genoten door de tijgers, heerlijk ontbijten in het zonnetje,

een duikje in het Veerseeen duikje in het veerse meer, het was allemaal top en supergezellig.

feesttent VeereTerug naar de Specials- en Archiefpagina van de Kaagtijgers.

Terug naar de Hoofdpagina van de Kaagtijgers.

Gebruik deze link als u deze site "www.kaagtijgers.nl" van voren af aan (met navigatiemenu) opnieuw wilt laden.
Use this link if you entered this page via a searchmachine and you wish to load this site "www.kaagtijgers.nl" with navigation menu.