Een gewone traningsavond (13 mei 2009)


Wat begon als een gewone trainingsavond zoals alle woensdagen behalve dan dat we er op bedacht waren dat het een zware training zou worden, Dat was ook zo Marco heeft ons alle hoeken van de kaag laten zien van de haven tot de ringvaart, Balgerij en noem maar op, eindigde in een heerlijk avond waarin we onze derde plaats in de Zaan hebben gevierd.Hier volgt een fotoimpressie van de avond.

De nieuwe vesten!

Hester ging ook los

Hester los

Ook de zeilers hadden een heerlijke avond en waagden een dansje met ons.

dansen met de zeilers

Ook werd er fanatiek meegezongen door de zeilers hier vertolken zij Oh Oh Den Haag.

O O dehaag

Roelie probeert hier zijn talent als dirigent uit.

Esther en Marjolein met een wijntje.

Nog een uurtje gedanst.

Leini

Paula

>

Toen het tijd werd om naar huis te gaan(de zeilers waren al naar huis) kregen we van onze Frans nog een lekker waterijsje voor onderweg mee.

>

Dit korte verslag laat wel weer even zien dat we het roeien echt ook super gezellig vinden en zeker de combinatie met de zeilers is met de jaren ook uitgegroeid tot mega gezellig.Lieve zeilers bedankt dat jullie ons zo in jullie groep hebben opgenomen.Gebruik deze link als u deze site "www.kaagtijgers.nl" van voren af aan (met navigatiemenu) opnieuw wilt laden.
Use this link if you entered this page via a searchmachine and you wish to load this site "www.kaagtijgers.nl" with navigation menu.