Installatie van de prijsbekers in de Kaagsocieteit
(1 juni 2005)


Onlangs, na de race in Grou(w), verzuchtte een Kaagvriendin: "de Kaagtijgers gingen met alle maten bekers naar huis, maar ja.......wat moet je er eigenlijk mee............. ". Nou, wij weten het wel en daarom is het maar goed dat wij ze kregen! Er is een afspraak met Frans dat de Kaagtijgers de prijsbekers zullen opstellen in de Kaagsocieteit. Na het enorme prijzenfestival in Grou(w) zou er een feestelijke avond van gemaakt worden met officiele plaatsing van de bekers. Frans maakte daarvoor plankruimte vrij in de ruimte achter de bar.

Alle bekers verzamelen!


Met alleen de bekers (en meer van dergelijke) die we in dit jaar vergaard hebben roeiden we naar de Kaagsoos. Frans had echter geen rekening gehouden met de grootte van de bekers waarmee wij aankwamen. Met name de wisselbeker uit Grou(w), behorende bij het algemeen klassement sloeproeien voor dames was te groot om tussen de planken te passen.

Frans probeert hem er tussen te drukken. De beker is te groot


Er werden een paar alternatieve plaatsen geprobeerd, maar de echte oplossing werd nog niet gevonden. Daarom werd er een voorlopige oplossing gekozen. We plaatsten de bekers op de lichtbak tegen de muur naast de bar.

Tijdelijke oplossing


Over de bekers hoefden we ons voorlopig even geen zorgen meer te maken. We konden ons nu richten op de feestelijke avond. We begonnen voorzichtig met een kopje koffie.

Koffie in de Kaagsoos


Daar bleef het niet bij. Door Rien werd er, toen de zaal verder vol zat met zeilers, een korte toespraak gehouden waarin iedereen werd gewezen op de bijzondere prestaties van de Kaagtijgers. Kaagtijgers beleefden dit glorieuze moment met een glas champagne.

Feestelijke champagne


En terwijl de stemming steeg werd er aan de bar vrolijk gezongen. Als u op de foto klikt dan ziet u een filmpje en hoort u de Kaagtijgers een bekend lied meezingen.


Daarna steeg de stemming verder en de Kaagtijgers stegen mee, Het werd een erg gezellige boel.


Daarboven kun je de prijsbekers beter inspecteren. De stemming bleef nog lange tijd hoog.


Het werd middernacht voordat we terugroeiden.
Gebruik deze link als u deze site "www.kaagtijgers.nl" van voren af aan (met navigatiemenu) opnieuw wilt laden.
Use this link if you entered this page via a searchmachine and you wish to load this site "www.kaagtijgers.nl" with navigation menu.